Стартираща компания в сектора на здравеопазването

В съвременния свят присъствието в интернет е не просто предимство, а необходимост за всяко начинание. WOW Portals изгради уебсайт за Via Clinics, стартираща компания в областта на здравеопазването. Сайтът е с информативен характер, но с възможност за лесна връзка и запитвания към екипа на компанията.

Предизвикателствата

нашите решения

Разработване на интуитивен и адаптивен дизайн на два езика

Уебсайтът беше проектиран да бъде лесен за използване от всички целеви групи, с адаптивен дизайн за мобилни устройства. Осмен това, сайтът е ицляно достъпен на български и английски език.

Интегриране на персонализирани функционалности

Интегрирахме различни опции за контакти с екипа на компанията: контактни форми, бутони за WhatsApp, Viber и бързо телефонно обаждане.

SEO оптимизация

Използвахме най-добрите практики за SEO, за да осигурим висока видимост на уебсайта в търсачките още от самото му начало.

Сигурност

Имплементирахме най-новите технологии за защита на данните и гарантирахме пълно съответствие с GDPR и други нормативни изисквания.

Работата ни не свършва тук

Въпреки че уебсайтът вече е успешно стартиран, работата по него продължава. В бъдеще планираме изграждане на блог секция, както и разширавяне на функционалностите за контакти и запитвания. Сайтът е и на нашия план за ежемесечна поддръжка. Непресттанно работим по SEO оптимизацията и скоростта му.

Мнението на клиента

Искам да изразя своята най-искрена благодарност към екипа. Тези изключителни професионалисти се отличават със своя индивидуален подход към работата с клиентите. Впечатлена съм от това как внимателно изслушат моите идеи и задават уточняващи въпроси, за да се уверят, че са разбрали правилно моето виждане. В резултат на това те създадоха един уникален и функционален сайт, който надмина очакванията ми. Екипът работи бързо и прецизно. Благодарение на тяхната ефективна работа, успяхме да постигнем целите си. Тяхната помощ беше от съществено значение за моя успех. Освен професионализма си, екипът демонстрира и истинска отдаденост към работата си. Те полагат сърце и душа във всичко, което правят. Винаги са готови да предложат нови идеи и да изследват различни решения. Препоръчвам ги на всички мои познати, приятели и не само, защото съм сигурна, че ще помогнат и на тях да получат това, което си представят и искат. А ако не им достигат идеи, те със сигурност ще предложат много такива. Благодаря отново!
Мелани Стоянова, Управител Viaclinics

Готови ли сте за

УАУ! ефекта

на вашия сайт?

Свържете се с нас още сега и нашият екип ще направи безплатен одит на сайта ви и предложение за подобрения. Нямате сайт? Ще решим този проблем веднага.

Кажете ни повече за Вас и проекта Ви, а ние ще Ви изпратим оферта на база изискванията Ви.