Подобрена визия за съвременния пазар

WOW Portals направи редизайн на онлайн магазин за висококачествено месо и деликатеси Tienda Gourmet. Общата цел бе да трансформираме уебсайта в по-привлекателен, функционален и ефективен онлайн магазин както за потребителите, така и за администраторите на сайта.

Предизвикателствата

нашите решения

Подобряване на дизайна

Разработихме нов, визуално подобрен и адаптивен уеб дизайн, отговарящ на високото качество продукти и подобряващ потребителското преживяване при пазаруване.

Облекчени структура и навигация

Преработихме структурата и навигацията на сайта, като я направихме по-логична и интуитивна, което улеснява клиентите при търсенето и покупката на продукти.

Подобрена презентация на продуктите

Внедрихме подобрена визуализация и описание на продуктите, което увеличава ангажираността и информираността на клиентите. Изградихме персонализирано съдържание за продуктите от собственото производство на клиента.

Персонализация на системата за управление на поръчки

Разработихме персонализирана бекенд система, която улеснява управлението и подобрява ефективността на операциите.

Работата ни не свършва тук

Работим върху залагането на основите за интеграция с ERP система, което ще позволи по-добра автоматизация и управление на бизнес процесите.

Готови ли сте за

УАУ! ефекта

на вашия сайт?

Свържете се с нас още сега и нашият екип ще направи безплатен одит на сайта ви и предложение за подобрения. Нямате сайт? Ще решим този проблем веднага.

Кажете ни повече за Вас и проекта Ви, а ние ще Ви изпратим оферта на база изискванията Ви.