Нашата работа

Всяко проектно предложение в нашето портфолио е доказателство за нашата креативност и стремеж към изключителност. От стартъпи до утвърдени брандове, ние преобразяваме вашите идеи в дигитални шедьоври.

WOW Portals направи цялостен редизайн на сайта на хотел Рила. Целта на проекта бе да трансформира уебсайта в съвременен, лесен за навигация и оптимизиран за търсачките ресурс, който да отговаря на текущите стандарти за уеб дизайн и активно да привлича нови клиенти.
WOW Portals разработи и създаде интуитивен, лесен за навигация уебсайт, който да улесни потребителите при избора и персонализацията на опаковки от APrint Pack. Главен фокус беше интегрирането на функционална система за запитвания и заявки.
WOW Portals направи редизайн на онлайн магазин за висококачествено месо и деликатеси Tienda Gourmet. Общата цел бе да трансформираме уебсайта в по-привлекателен, функционален и ефективен онлайн магазин както за потребителите, така и за администраторите на сайта.
В съвременния свят присъствието в интернет е не просто предимство, а необходимост за всяко начинание. WOW Portals изгради уебсайт за Via Clinics, стартираща компания в областта на здравеопазването. Сайтът е с информативен характер, но с възможност за лесна връзка и запитвания към екипа на компанията.
Хотел Борика е живописно разположен в сърцето на Родопите, недалеч от ски курорта Пампорово, предлагайки уникална комбинация от красива природа и възможности за релакс, лични и бизнес събития. Доскорошният им уебсайт, последно обновяван през 2008 година, значително затрудняваше хотела да представи адекватно своите услуги и да отговори на съвременните потребителски изисквания. Нашата мисия беше да трансформираме техния онлайн имидж чрез изграждането на нов, модерен уебсайт, който да улесни взаимодействието с клиенти и да увеличи резервациите.

Кажете ни повече за Вас и проекта Ви, а ние ще Ви изпратим оферта на база изискванията Ви.