Сигурност и надеждност

за вашия сайт

Успешният уебсайт изисква постоянна грижа и иновации. Нашата месечна поддръжка гарантира, че вашият уебсайт винаги ще е на върха по отношение на  работа и сигурност. 

месечна поддръжка на сайт monthly website support 1

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?

Поддръжка на работата на сайта

Ще се погрижим вашият сайт да работи бързо и ефективно, за да осигурим най-доброто потребителско изживяване на вашите клиенти и партньори.

За да повишим скоростта на сайтотова използваме изображения в WebP формат, компресираме .CSS, .JS и .HTML файловете, при необходимост предлагаме да използваме CDN, за да разпределим съдържанието на сървъри близки до потребителите и други.

Ъпдейт и оптимизация на приложенията

Екипът ни ще се погрижи за редовния ъпдейт и оптимизация на разширенията на сайта и ще следи за правилната им работа.

Актуализирането на WordPress плъгините подобрява производителността за потребителите, като ускорява зареждането на страниците. Подобряването на метрики като „First Contentful Paint“ (FCP) и „Time to Interactive“ (TTI) се подобряват, осигурявайки по-бързо и по-приятно изживяване на потребителите.

месечна поддръжка на сайт monthly website support

Корекции по дизайн, съдържание и функционалности

Ще извършваме на необходимите корекции, за да гарантираме, че вашият сайт е актуален, атрактивен и функционален.

Екипът ни редовно актуализира и добавя продукти за онлайн магазин Тиенда, гарантирайки актуалността и високо качество на сайта. Ние сме ваш партньор в това дигитално пътешествие!

Сигурност и актуализация

Ще следим за сигурността и работа на сайта, чрез наблюдение на набор показатели. Включва и редовно архивиране на сайта ви.

Редовно архивираме сайтовете, над които работим, за да гарантираме, че можете да възстановите данни след събитие като хакерска атака или сървърна грешка. Използваме техники като  силни пароли, редовно актуализиране на софтуера, SSL сертификат, Google reCAPTCHA и други.

Дългосрочна SEO оптимизация

Ще продължим да оптимизираме уебсайта ви за интернет търсачките, за да подобрим видимостта ви в дигиталния свят.

Получавате безплатен начален SEO аудит, който анализира текущото ви класиране и потенциал за подобрение. Например, за клиента ни хотел Рила, ние увеличихме органичния трафик с над 30% в рамките на четири месеца.

Подготовка за маркетинг кампании

Ще ви асистираме в оформянето и оптимизацията на уебсайта ви за предстоящи маркетингови инициативи и кампании.

Страхотен пример за това е сайтът на платформата TopUni, който има нужда от подготовка за ежемесечни маркетинг кампании, които влючват промокодове, актуализация на изкачащи прозорци и банери, промяна в цени, създаване на целеви страници и други.

Подобрения на потребителското изживяване

Ще продължим за следим и подобряваме потребителския интерфейс, за да надминем очакванията на вашите клиенти.

След пускане на сайта на хотел Рила, добавихме допълнителни функционалности като бутони за бързо набиране, което увеличи запитванията към хотела почти двойно.

Месечни аналитики и отчетност

Ще ви предоставим месечни отчети с аналитики за трафика на уебсайта и неговата производителност.

Благодарение на нашите репорти и подобренията на база на тях, TopUni видя над 40% увеличение на ангажираността на потребителите след нашите аналитични препоръки.

Готови ли сте за

УАУ! ефекта

на вашия сайт?

Свържете се с нас още сега и нашият екип ще направи безплатен одит на сайта ви и предложение за подобрения. Нямате сайт? Ще решим този проблем веднага.

Кажете ни повече за Вас и проекта Ви, а ние ще Ви изпратим оферта на база изискванията Ви.