Модерна трансформация за хотел Рила

WOW Portals направи цялостен редизайн на сайта на хотел Рила. Целта на проекта бе да трансформира уебсайта в съвременен, лесен за навигация и оптимизиран за търсачките ресурс, който да отговаря на текущите стандарти за уеб дизайн и активно да привлича нови клиенти.

Предизвикателствата

нашите решения

Цялостен редизайн

Проектирахме съвременен, атрактивен и адаптивен уеб дизайн, който да отговаря на текущите тенденции, но и на визията на съответния хотелски бранд.

Структура и навигация

Опростихме и структурирахме сайта, за да улесним потребителите в намирането на нужната стаи, услуги, промоционални оферти и други.

Функционалности за контакти

Добавихме функционален и интуитивен контактен формуляр, както и бутони за бързо набиране, които позволяват на клиентите лесно да се свържат с хотела и да правят резервации.

SEO оптимизация

Подобрихме SEO на сайта, като внедрихме ключови думи, оптимизирахме съдържанието и подобрихме техническите аспекти, за да увеличим видимостта му в търсачките.
rila hotel redesign wow portals

Работата ни не свършва тук

Извършваме редовна поддръжка и оптимизация на сайта, за да гарантираме неговата актуалност и ефективност. Положихме и основите за внедряване на система за онлайн резервации, разработена от нас и достъпна в началото на 2024г.

Готови ли сте за

УАУ! ефекта

на вашия сайт?

Свържете се с нас още сега и нашият екип ще направи безплатен одит на сайта ви и предложение за подобрения. Нямате сайт? Ще решим този проблем веднага.

Кажете ни повече за Вас и проекта Ви, а ние ще Ви изпратим оферта на база изискванията Ви.