Успешен редизайн на сайта на хотел Борика

Хотел Борика е живописно разположен в сърцето на Родопите, недалеч от ски курорта Пампорово, предлагайки уникална комбинация от красива природа и възможности за релакс, лични и бизнес събития. Доскорошният им уебсайт, последно обновяван през 2008 година, значително затрудняваше хотела да представи адекватно своите услуги и да отговори на съвременните потребителски изисквания. Нашата мисия беше да трансформираме техния онлайн имидж чрез изграждането на нов, модерен уебсайт, който да улесни взаимодействието с клиенти и да увеличи резервациите.

Предизвикателствата

нашите решения

Модерен дизайн с интуитивна навигация

Създадохме изчистен и привлекателен визуален стил, който подчертава уникалната атмосфера на хотела и предлага лесна за използване навигационна структура.

Интегрирана система за онлайн резервации

Разработихме и внедрихме напълно персонализирана и функционална система за резервации, позволяваща на гостите да проверяват наличността и да резервират стаи директно през сайта.
Новият уебсайт е напълно оптимизиран за различни устройства и размери на екрана, което осигурява отлично потребителско изживяване независимо от устройството. Структурата и съдържанието отлично отразяват предимствата му като локация, възможности за събития, конференции и ски туризъм.

SEO стратегия и оптимизация

Подобрихме SEO статуса на сайта чрез таргетирани ключови думи, свързани с хотела и региона, за да увеличим онлайн видимостта и органичния трафик.

Работата ни не свършва тук

Въведените подобрения значително повишиха ефективността на онлайн присъствието на Хотел Борика, но нашата ангажираност към проекта продължава. Редовно анализираме потребителското поведение на сайта, оптимизираме съдържанието и актуализираме системата за резервации, за да гарантираме непрекъснато подобрение на функционалностите и потребителското изживяване.

Готови ли сте за

УАУ! ефекта

на вашия сайт?

Свържете се с нас още сега и нашият екип ще направи безплатен одит на сайта ви и предложение за подобрения. Нямате сайт? Ще решим този проблем веднага.

Кажете ни повече за Вас и проекта Ви, а ние ще Ви изпратим оферта на база изискванията Ви.