Дигитална иновация в света на опаковките

WOW Portals разработи и създаде интуитивен, лесен за навигация уебсайт, който да улесни потребителите при избора и персонализацията на опаковки от APrint Pack. Главен фокус беше интегрирането на функционална система за запитвания и заявки.

Предизвикателствата

нашите решения

Адаптивен дизайн и структура

Създадохме адаптивен дизайн, който отговаря на нуждите на бизнеса и е лесен за използване от клиентите. Интуитивната навигация и ясната структура подпомагат потребителското преживяване.

Система за заявки и поръчки

Разработихме персонализирана система за заявки за цени и поръчки, която автоматизира процеса и улеснява както клиентите, така и управлението на бизнеса.

Оптимизиране на представянето на продуктите

Внедрихме детайлно мега меню, филтри и полета за подробна информация за всеки продукт, което улеснява клиентите при тяхното търсене и избор.

Изграждане на SEO стратегия

Създадохме и внедрихме SEO стратегия от нулата, като се фокусирахме върху ключови думи, съдържание и техническа оптимизация.

Работата ни не свършва тук

Извършваме редовна поддръжка и оптимизация на сайта, за да гарантираме неговата актуалност и ефективност. Работим върху разработването на система за автоматично изчисление на цени и въвеждане на персонализирано ценообразуване.

Готови ли сте за

УАУ! ефекта

на вашия сайт?

Свържете се с нас още сега и нашият екип ще направи безплатен одит на сайта ви и предложение за подобрения. Нямате сайт? Ще решим този проблем веднага.

Кажете ни повече за Вас и проекта Ви, а ние ще Ви изпратим оферта на база изискванията Ви.